Packing can be fun

Săptămâna asta, la Travel English Kids fixăm vocabularul legat de împachetat. Am pregătit multe activități jucăușe cu ajutorul cărora vom repeta cuvintele, le vom sorta în categorii și le vom folosi în propoziții simple:

  • Packing list scavanger hunt – voi pune fiecare item de pe listă în oua kinder pe care le voi ascunde în toată curtea. Copiii vor trebui să le caute și să ma anunțe de fiecare dată ce anume au găsit, până vom reuși să refacem întreaga listă.
  • Valize ordonate – nu putem avea haos în valize nu-i așa? Deci ne vom distra așezând frumos pe categorii tot ce am ales să împachetăm.
  • Headbandz – folosim cartonașele noastre și urmăm regulile jocului. Este un prilej de a fixa categoriile și a repeta cuvintele în timp ce copiii se distrează de minune :).
  • Fastest packer race – Știți cursele cu ouă în lingură care se fac de obicei de Paște? Cine zice că trebuie să fie Paștele pentru o cursă amuzantă? Avem nevoie de o lingură și un ou kinder/participant. Valizele vor fi la mine iar ei vor trebui să aducă pe rând în oul din lingură ce anunț eu că au de pus în bagaje.

La final de atelier sper că vom deveni cu toții experți la împachetat :).

Pentru înscrieri la ateliere sunați la 0723366270 sau mail: pivariu@yahoo.com

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.